خانه | سینما و تلویزیون | خوردن میوه های زرد و نارنجی و سلامت قلب

خوردن میوه های زرد و نارنجی و سلامت قلب

خوردن میوه های زرد، نارنجی و قرمز در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، درمان دیابت، سرطان و فشار خون بالا مؤثرند.ما در مجله اینترنتی پارسی وان در مورد ، خوردن میوه های زرد و نارنجی و سلامت قلب ، بیشتر توضیح خواهیم داد.

 

 

 

خوردن میوه


 

خوردن میوه های زرد و نارنجی و سلامت قلب

 

براساس تحقیقات انجام شده:

 

خوردن میوه هایی مثل سیب،آلبالو، گیلاس، مرکبات

 

و همچنین گیاهانی چون پیاز، گل کلم و ترب

 

به دلیل این که حاوی رنگدانه های طیف زرد تا ارغوانی هستند، می توانند سدی در برابر گرفتگی عروق و بیماری های قلبی باشند.

 

رنگدانه های قرمز می توانند از اکسیده شدن LDL کلسترول جلوگیری کرده و مانع رسوب چربی بر دیواره رگ ها شوند.

 

رنگدانه های طیف زرد تا ارغوانی یا فلاونوئیدها همچنین قادرند آنزیمهای مولد کلسترول در کبد را مهار کرده،

 

موجب تثبیت کلسترول خون در افراد مستعد به بالا رفتن چربی سرم و تولید درونزای کلسترول شوند.

 

گفتنی است، ۷۵ درصد کلسترول خون منشاً درونزا دارد.

 

 

خوردن میوه و کاهش ابتلا به سرطان لوزالمعده

 

خوردن میوه تازه به ویژه میوه های دارای پوسته رنگی سبز و زرد، میزان ابتلا به سرطان پانکراس یا لوزالمعده را به نصف می رساند.

خوردن پنج عدد یا بیشتر تره بار رنگی مثل:

 

هویج، ذرت، پیاز و سبزی جات گوناگون مثل اسفناج، شلغم، شاهی و کلم، خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را بسیار پایین می آورد.

 

سرطان پانکراس یا لوزالمعده از خطرناک ترین بیماری هاست و معالجه آن بسیار دشوار است.

 

گوجه فرنگی و تره بار دارای رنگ روشن کمترین میزان را در پیشگیری از این بیماری دارند.

 

محققان با بررسی بیش از دو هزار زن و مرد از جمله ۵۰۰ مبتلا به سرطان پانکراس،

 

و توجه به میزان سبزیجات و میوه های مورد استفاده این اشخاص به مدت یک سال مشاهده کردند:

 

کسانی که حداقل پنج وعده از میوه ها و سبزیجات تازه رنگی مصرف می کنند بسیار کم به سرطان لوزالمعده مبتلا می شوند.

 

 

خوردن میوه


 

 

خوردن میوه از بروز سرطان خون در کودکان پیشگیری می کند

 

دانشمندان دریافته اند کودکانی که تا قبل از دو سالگی بیشتر روزهای هفته پرتقال و موز یا آب پرتقال می خورند ،

 

احتمال ابتلای آنها به سرطان خون تا قبل از ۱۴ سالگی بسیار کاهش می یابد.

 

به گزارش پایگاه اینترنتی رویترز از نیویورک، تحقیقات قبلی نشان داده بود:

 

تغذیه در خطر ابتلا به برخی انواع سرطان ها از جمله سرطان قولون و راست روده، پروستات، ریه و سینه نقش دارد.

 

پیش از ۱۵ سالگی، لوکمیا شایعترین نوع سرطان در بین کودکان است.

 

 

خوردن میوه

 

 

با این حال، تأثیر تغذیه در ابتلا به سرطان خون در دوران کودکی چندان شناخته نشده است.

 

دکتر مارلین کوآن از دانشگاه کالیفرنیا در برکلی و همکارانش نوع تغذیه ۳۲۸ کودک مبتلا به سرطان خون را قبل از دو سالگی با همین تعداد کودکان سالم مقایسه کردند.

 

وزن زمان تولد و مدت زمان تغذیه این کودکان با شیر مادر در هر دو گروه مشابه هم بود.

 

نتایج این مطالعه نشان داد:

 

کودکانی که چهار تا شش بار در هفته پرتقال و موز خورده بودند،

 

تا قبل از ۱۴ سالگی ۵۰ درصد کمتر به لوکمیا مبتلا شدند.

 

نوشیدن چهار تا شش بار در هفته آب پرتقال خطر ابتلا به این بیماری را به همین میزان کاهش داد.

 

دکتر کوآن دریافت گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و گوشت کنسروی حاوی موادی است که می تواند در معده خاصیت سرطانزایی پیدا کند.

 

تحقیقات انجام شده بر روی موشها نشان می دهد:

 

مصرف این نوع گوشت ها در دوران بارداری خطر تشکیل تومور مغزی را در فرزندان آنها افزایش می دهد.

در این تحقیق پژوهشگران دریافتند:

 

مصرف سوسیس یا گوشت کنسروی تأثیری در ابتلا به سرطان خون ندارد.

 

شاید ویتامین C و دیگر ویتامین های موجود در میوه از بدن در برابر آسیب های ناشی از گوشت محافظت می کند.

 

دکتر کوآن افزود برای بررسی تأثیر ویتامین C :

 

در پیشگیری از ابتلا به دیگر انواع سرطان ها و نیز مصرف انواع سبزی در جلوگیری از بروز لوکمیا باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

Web Analytics